Waarom Aluminium

Aluminium is een bouwmateriaal met bijna onbegrensde mogelijkheden. Aluminium ramen en deuren,  puien en serres zijn er daarom in de meest uiteenlopende stijlen en vormen, strak of juist meteen klassieke uitstraling. Oneindig veel kleuren en bovendien bespaart u fors op uw onderhoudskosten. Aluminium kozijnen zijn geschikt voor iedere woning De kozijnen bieden namelijk eindeloos veel voordelen

Sterk materiaal

Heeft u grote raampartijen en wilt u een sterk materiaal dat dit gewicht makkelijk aan kan? Dan zijn aluminium kozijnen voor u de beste keuze. Aluminium is een stevig en vormvast materiaal met een lange levensduur van gemiddeld 40 jaar. Het sterke profiel is daarnaast inbraak- én brandwerend, waardoor u van uw woning nog meer een veilige thuishaven maakt.

 

Onderhoudsarm

Wilt u raamkozijnen waar u geen omkijken naar heeft? Aluminium kozijnen voldoen aan deze wens en zijn zeer onderhoudsarm. Aluminium kozijnen zijn vochtbestendig en roesten en rotten niet. Daarnaast trekt aluminium geen stof en vuil aan en blijven ze dus lang schoon. Wat vooral scheelt in onderhoud is dat aluminium kozijnen kleurvast zijn en een periodieke schilderbeurt dus niet nodig is.

 

Elegante uitstraling

Aluminium kozijnen hebben een elegante uitstraling en passen dan ook in bijna iedere woning. Uw ideale aluminium kozijnen stelt u zelf samen door te kiezen voor één van de vele kleuren.

 

Lagere stookkosten

Aluminium kozijnen stonden vroeger bekend om hun slechte isolatie, maar in de loop der tijd is dit compleet veranderd. Tegenwoordig zijn alle aluminium kozijnen voorzien van een thermische onderbreking. Dit is een isolerende schuim of isolatiestrip dat zorgt voor een goede isolatiewaarde van het kozijn. De goede isolatie is niet alleen essentieel voor uw wooncomfort, maar laat ook uw maandelijkse stookkosten flink omlaag gaan.

 

Duurzaam

Buiten het feit dat aluminium kozijnen nagenoeg geen onderhoud behoeven en dus zeer duurzaam zijn, scoort aluminium hoog op het gebied van vormbaarheid. Tevens krijgt u bij van den Bongaardt aluminium 10 jaar garantie op de geleverde producten. Zowel het moffelen (aanbrengen van een beschermende poedercoating in elke gewenst RAL-kleur) en het anodiseren (het via elektronische weg aanbrengen van een beschermende oxidelaag) komen de duurzaamheid ten goede.

 

Beglazing

U kunt kiezen uit alle HR++ varianten maar ook gehard glas een- of tweezijdig is mogelijk.  Maar ook decoratief glas, zonwerend, en zelfs trippel glas.

 

Montage (indien gewenst)

We verwijderen en nemen de oude kozijnen voor u mee. We monteren de nieuwe kozijnen. U heeft daar verder geen werk van. Neemt U gerust contact op voor een afspraak en vraag ons om een vrijblijvende offerte.